DESPRE NOI

Compania SC VEXAL SRL, punând în funcțiune primul său obiect, și-a facut debutul in luna mai 2007 pe piața Romăniei, în orașul Iași.

Având în vedere formarea de noi capacități, organizare funcțională și ergonomică a spațiului și bogatele cunostințe în domeniul dat, compania are ca țel crearea unui serviciu cît mai întregit clientilor săi.

Datorită acestui fapt s-a pus o ponderență deosebită asupra calității, dar și asupra întregii game de produse ce acoperă necesitățile survenite oricarei pieți de desfacere modernă.

DEBITĂM PROFILUL SAU GLAFUL DVS

Da, ați citit bine. Firma noastră este singura care debitează profilul comandat sau glaful de care aveți nevoie, pentru a vă oferi exact cantitatea de care aveți nevoie, iar clientul dvs să nu platească în plus pierderile rezultate în urma acestui proces. Practic ne asumăm noi aceasta responsabilitate pentru dvs.

  • Debitare profile PVC sau aluminiu
  • Debitare glafuri
  • Pentru comenzi peste 1000 de lei, livrăm la sediul firmei dvs
  • Pe bază de comandă aducem produsele în timp util
  • Prețuri avantajoase

CE OFERIM

Ca produse ale Companiei se pot enumera diverse tipuri si modele de panel si aluminium si pvc, site pentru insecte, rolo-uri pentru usi de balcoane si ferestre, feronerie de aluminim pentru usi si ferestre, broaste, usi blindate, mecanismede dubla deschidere, balustrade de aluminium, s.a.

Pentru a da informatiile necesare si pentru gasirea modalitatilor optime in rezolvarea oricaror probleme ivite pe parcurs,specialistii Companiei vor fi totdeauna la indemana clientilor sai.

CE NE RECOMANDĂ

10 ANI EXPERIENȚĂ

Am început in mai 2007 și am reușit în cei 10 ani să livrăm in primul rând, calitate.

ECHIPĂ DINAMICĂ

Atunci când vă grabiți și aveți nevoie de reperele dvs cât mai curand, noi vă ajutăm.

APROAPE DE DVS

Soseaua Ungheni, Nr.2 este adresa noastră, spre Dancu, în spatele hotelului Basarabia

CLIENTUL PE PRIMUL LOC

Această deviză ne-a ajutat să creștem în cei 10 ani de activitate, pentru că ne-am prețuit partenerii.

CLIENȚII NOȘTRI

CE SPUN CLIENȚII DESPRE NOI

The Spectrum theme has made our website the best in our industry, none of our competitors even come close to us. Just a huge thanks to the CMSSuperheroes team for a stunning theme!
JOHN KNOWLES, CHESHIRE
Using the Spectrum theme has increased our website leads by loads. The best in our industry, none of our competitors even come close to us. Greatest thanks to the CMSSuperheroes team for a stunning th
Kerry Jones, London